groninger archievenDe Groninger Archieven is het Regionaal Historisch Centrum voor de provincie Groningen en de gemeente Groningen. Ze beheren archieven en collecties van de elfde tot en met de eenentwintigste eeuw.
https://www.groningerarchieven.nl/ 

  

logo nh archiefHet Noord-Hollands Archief in Haarlem is hét informatiecentrum voor de geschieden van Noord-Holland en de gemeenten in Kennemerland en Amstel- en Meerlanden. Het staat voor open, betrouwbare informatie voor de burgers en is een innovatieve en betrouwbare samenwerkingspartner voor de aangesloten overheden in de regio.
https://noord-hollandsarchief.nl/

 

logo picturae payoff Picturae heeft de afgelopen 20 jaar een internationale reputatie opgebouwd als toonaangevend expert op het gebied van digitaliseren, bewaren, beheren en ontsluiten van erfgoedcollecties en archieven. Met de ontwikkeling van eigen software en applicaties werken we continu aan het behoud en het maatschappelijk toegankelijk maken van waardevol cultureel erfgoed.
www.picturae.com

 

sioux technologiesSioux Technologies heeft alle expertises in huis om maximaal bij te dragen aan het succes van hightech producten en productiesystemen. De kracht van Sioux zit in de unieke combinatie van hoogwaardige competenties op het gebied van software, mathware, mechatronica, elektronica en assembly. Sioux geeft een kickstart aan hightech innovatie door dit te combineren met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van data science & machine learning, image analysis en geavanceerde optimalisatie algoritmiek. Met meer dan 800 engineers ondersteunt of vormt Sioux de R&D afdeling van vooraanstaande hightech bedrijven. Sioux neemt hierbij graag de verantwoordelijkheid op zich: vanaf het meedenken in de conceptfase tot en met het leveren van serie productie. Sioux wil samen met haar klanten waarde toevoegen en bouwen aan innovatieve oplossingen die een bijdrage kunnen leveren aan een maatschappij die slimmer, veiliger, gezonder, plezieriger en duurzamer is.
www.sioux.eu

 

logo koninklijke bibliotheekDe KB is de nationale bibliotheek van Nederland, gevestigd in Den Haag. Zij verzamelt alles wat in en over Nederland verschijnt, van middeleeuwse literatuur tot aan publicaties van vandaag. Zo’n 7 miljoen publicaties zijn in de magazijnen opgeslagen, boeken, kranten en tijdschriften.
https://www.kb.nl/

 

 

OCW Logo online ex pos nlHet project is gefinancierd door
het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap